REKISTERÖIDY

Opiskelijalle

Älyn ominaisuudet

Äly sisältää luku- ja kirjoitustaidon tehtäviä sekä laajan kielenhuollon harjoitteluosion. Ylioppilaskoetta jäljitteleviä luku- ja kirjoitustehtäviä voi tehdä sekä opettajan johdolla että omatoimisesti. Opettajan arviointi ja palaute tulee suoraan jokaisen omaan Äly-postiin.

Myös preliminäärikokeet tehdään Älyssä.

Äidinkielen ylioppilaskokeen lukutaidon ja kirjoitustaidon kokeet 2018 mallivastauksineen julkaistaan Älyssä.

Omaa edistymistään voi seurata koko ajan

Kielenhuollon tehtävät tehdään Älyssä itsenäisesti. Ohjelma antaa oikeat vastaukset ja niiden perustelut ja johdattaa opiskelijaa eteenpäin. Äly valitsee opiskelijalle automaattisesti oikean taitotason mukaisia tehtäviä. Se myös reagoi opiskelijan taitotason muutoksiin. Omaa edistymistään voi seurata koko ajan.Tehtäviin tai kurssiin liittyvistä kysymyksistä on helppo keskustella opettajan kanssa Älyn kautta.

Älyn käyttöönotto

Älyn käyttöönotto on tehty helpoksi. Kun rekisteröidyt palveluun, voit suorittaa käyttömaksun samalla kertaa ja palvelu on heti käytössäsi.

Jos käytät Älyä opettajan avulla, saat opettajaltasi ryhmäkoodin, jonka voit syöttää järjestelmään Omat ryhmäsi -näkymässä. Ryhmäkoodin avulla pääset samaan ryhmään muiden opiskelijoiden kanssa, voit tehdä kokeita ja lähettää tehtäviä opettajasi tarkistettavaksi.

REKISTERÖIDY ÄLYN KÄYTTÄJÄKSI >