REKISTERÖIDY

Opiskelijalle

Valmistaudu ylioppilaskokeisiin Älyssä

Äly sisältää kaiken tarvittavan lukion äidinkielen ja kirjallisuuden kursseille Kirjoittamistaitojen syventäminen (ÄI8) ja Lukutaitojen syventäminen (ÄI9). Lisäksi Älyssä on paljon luku- ja kirjoitustaidon tehtäviä ja kaikki sähköisenä julkaistut äidinkielen ja kirjallisuuden ylioppilaskokeet. Harjoittelussa suureksi avuksi ovat ylioppilaskokeiden eritasoiset esimerkkivastaukset, joita Älyssä on jopa kaksisataa. Myös preliminäärikokeet tehdään Älyssä.

Omaa edistymistään voi seurata koko ajan

Voit tehdä Älyn tehtäviä opettajasi johdolla tai omatoimisesti. Opettajan johdolla tehdyistä tehtävistä saat opettajaltasi palautetta, joka tulee suoraan omaan Äly-postiisi.

Älyn laaja kielenhuollon tehtäväpankki soveltuu erinomaisesti itsenäiseen harjoitteluun. Äly antaa oikeat vastaukset perusteluineen ja johdattaa harjoittelussa eteenpäin. Äly valitsee automaattisesti taitotasosi mukaisia tehtäviä ja reagoi tason muutoksiin. Omaa edistymistä voi seurata koko ajan.

Tehtäviin tai kurssiin liittyvistä kysymyksistä on helppo keskustella oman opettajan kanssa Älyn kautta. Älyn työkaluilla voit näppärästi olla yhteydessä myös ylläpitoon.

Älyn käyttöönotto

Älyn käyttöönotto on tehty helpoksi. Kun rekisteröidyt palveluun, voit maksaa käyttömaksun samalla kertaa, ja palvelu on välittömästi käytössäsi.

Jos käytät Älyä opettajan johdolla, saat opettajaltasi ryhmäkoodin, jonka avulla pääset opettajan omaan ryhmään muiden opiskelijoiden kanssa. Ryhmässä voit tehdä kokeita ja lähettää tehtäviä opettajasi tarkistettavaksi.

REKISTERÖIDY ÄLYN KÄYTTÄJÄKSI >