REKISTERÖIDY

Hinnasto

Oppilas

24,90 €

/ vuosi

Rekisteröidy

Uusintalisenssi 12,45 €
Sisältää Älyn kurssimateriaalit, tehtävät, työkalut ja oman kehityksen seurannan.
 
 

ÄOL:n jäsenOpettaja

0 €

/ vuosi

Rekisteröidy

Rajoittamaton käyttöoikeus
Sisältää Älyn kurssimateriaalit, koko tehtävä- ja aineistopankin, koeympäristön, vuosittaiset preliminäärikokeet ja työkalut omien ryhmien ja opiskelijoiden seurantaan.

Opettaja

49,90 €

/ vuosi

Rekisteröidy

1 vuoden lisenssi
Sisältää Älyn kurssimateriaalit, koko tehtävä- ja aineistopankin, koeympäristön, vuosittaiset preliminäärikokeet ja työkalut omien ryhmien ja opiskelijoiden seurantaan.

Hinnoittelu

Opiskelijalle Äly maksaa 24,90 euroa vuodessa. Jatkolisenssin vuosihinta on 12,45 euroa.

Äidinkielen opettajain liiton jäsenille Äly on maksuton. Rekisteröityessä ilmoitetaan nimi, koulu ja ÄOL:n jäsennumero. Jäsennumero löytyy viimeisimmän Virke-lehden osoitekentästä (4 numeroa). Numeroa voi tiedustella myös ÄOL:n toimistosta.

Muille kuin ÄOL:n jäsenille Älyn opettajalisenssin hinta on 49,90 euroa vuodessa.
 
 

Tarjoaisiko koulusi opiskeljoilleen Älyn?

Koulu voi halutessaan tarjota opiskelijoilleen Äly-lisenssit tilaamalla niitä tarvittavan määrän. Henkilökohtaisten opiskelijalisenssien hinta on 24,90 €/kpl (sis. alv 10 %), ja ne ovat voimassa 12 kuukautta aktivoinnista. Tilausta varten tarvitsemme tiedon, montako lisenssiä tarvitaan, ja koulun laskutustiedot.

Ota yhteyttä: aly-myynti@finlit.fi

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Onko vuoden tilausjakso lukuvuoden mittainen?

Ei, tilausjakso kestää tasan 12 kuukautta tilaushetkestä.


Kouluani ei löydy listasta.

Olemme pyrkineet lisäämään kaikki Suomen lukiot. Jos kouluasi ei kuitenkaan ole listassa, ota yhteyttä ÄOL:n toimistoon.


Mitkä maksutavat käyvät, miten maksu tapahtuu?

Älyn käyttömaksun voi maksaa kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksutunnuksilla tai yleisimmillä luottokorteilla. Maksu maksetaan käyttöönoton yhteydessä verkon kautta.


Toimiiko Äly myös mobiililaitteilla?

Älyn käyttöliittymä on suunniteltu siten, että se toimisi mahdollisimman monilla laitteilla. Mitä isompi laitteen näyttö on, sitä helpompaa Älyn käyttö on. Jos Älyn toiminnassa laitteellasi on ongelmia, lähetä palautetta Älyn palautelomakkeen kautta.


Milloin saan vastauksen palautteeseeni?

Vastaamme palautteeseesi mahdollisimman pian, viimeistään seuraavana työpäivänä.


Opiskelijalle

Tarvitsen alustan käyttöoikeutta yli vuoden ajaksi. Voinko ostaa lisenssin yli 12 kuukaudeksi?

Lisenssin voi ostaa kerrallaan vuodeksi. Kun olet ostanut lisenssin kerran, saat seuraavat vuodet alennettuun hintaan 12,45 €/vuosi.


Haluan valmistautua ylioppilaskokeeseen itsenäisesti. Voinko suorittaa tehtäviä itseopiskeluna?

Voit tehdä kaikki tehtävät myös itsenäisesti, mutta vain kielenhuollon tehtävät tarkastetaan automaattisesti.


Näkevätkö muut kirjoittamani vastaustekstit?

Vain opettajasi, jolle tehtävät palautat, näkee vastauksesi. Muut kurssin opiskelijat eivät pääse näkemään niitä. Joitakin vastaustekstejä saatetaan käyttää myöhemmin nimettömästi esimerkkivastauksina, jos olet antanut siihen luvan profiilisi asetuksissa.


Opettajalle

Olen Äidinkielen opettajain liiton jäsen. Mistä löydän jäsennumeroni?

Nelinumeroinen jäsennumerosi on painettu Virke-lehden osoitekenttään. Voit tiedustella numeroasi myös ÄOL:n toimistosta.


En ole Äidinkielen opettajain liiton jäsen. Miten voin liittyä?

Voit liittyä Äidinkielen opettajain liiton verkkosivujen kautta.


En ole Äidinkielen opettajain liiton jäsen. Saanko kuitenkin käyttööni kaikki Älyn työkalut?

Saat koko Älyn kaikkine ominaisuuksineen käyttöösi ostamalla opettajan vuosilisenssin.


Voinko tehdä Älyyn omia tehtäviäni?

Voit. Voit käyttää tehtäviäsi vain itse tai tarjota niitä kaikkien käyttöön. Tehtäviesi aineistoina voit käyttää vapaasti Älystä löytyviä aineistoja. Jos lataat Älyyn omia aineistoja, olet vastuussa siitä, että sinulla on aineiston tekijänoikeuksien haltijoiden lupa julkaista ne Älyssä. Jos Älyn tekijät haluavat julkaista kaikkien käyttöön tarjoamasi tehtävän, huolehtii SKS Oppi ja Tieto Oy kaikista tehtäväaineistoihin liittyvistä tekijänoikeuksista. Lisätietoja julkaisuoikeuksista saat osoitteesta kaisa-maija.eeli@finlit.fi.


Haluan teettää ryhmälläni preliminäärikokeen. Milloin preliminäärikokeet julkaistaan?

Preliminäärikokeet julkaistaan Älyssä vuosittain syksyllä. Niiden tekeminen ei vaadi erillistä maksua, ja ne säilyvät opettajien saatavilla. Voit itse päättää, milloin avaat preliminäärikokeen opiskelijoillesi.


Voinko julkaista Älyn tehtäviä kouluni nettisivuilla?

Et. Älyn sisältöjä ei saa jakaa Älyn ulkopuolella, ne ovat tekijänoikeussuojan alaisia. Älyn sisältöjä ei saa myöskään tallentaa omalle tietokoneelle eikä lähettää sähköpostilla. Älyn tekijänoikeudet omistaa Suomalaisen Kirjallisuuden Seuran omistama yhtiö SKS Oppi ja Tieto Oy. Tekijänoikeusrikkomuksesta voidaan määrätä korvaus ja sakkorangaistus.

REKISTERÖIDY ÄLYN KÄYTTÄJÄKSI >